sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Kyllä maalla on mukavaa! - Countryside, how nice!

Ensimmäinen viikko maaseudulla alkaa olla takanapäin. Voin jo tässä vaiheessa todeta, että loistavan valinnan tein tänne tullessani. Täällä on mukavia ihmisiä, upeaa luontoa, ihania eläimiä, rauhaa ja hiljaisuutta. Kiireisen kevään jälkeen ehtii välillä myös vain istua paikoillaan ja olla ajattelematta mitään.

Alkuviikosta meillä kävi täällä monta eri päiväkotiryhmää, jotka tulivat ihastelemaan eläimiä ja nauttimaan keittolounasta tai omia eväitä. Minä pyörin lähinnä keittiön puolella apulaisena, mutta pääsin myös osallistumaan maatilakierrokselle ja testaamaan ponikärryajelun.
Vastuualueitani täällä ovat kahvilan ja majoituksen vastaanoton tehtävät sekä sosiaalisen median päivitysten suunnittelu ja toteuttaminen. Pääsin tällä viikolla jo aloittamaan some-vastaavan tehtäviäni ja päivitin muun muassa Facebookia ja jaoin some-tietouttani kollegoille.

Kaupunkilaisuus ei ole minusta ainakaan vielä poistunut, sen kertovat nämä turistiotokset: hiekkatie ja paljon puita sekä minä, hiekkatie ja paljon puita. On se ihmeellistä!
Kuntokin pysyy korkealla, kun käy välillä pyöräilemässä harjualueella. Ei meinaa riittää puhti pyörässä eikä pyöräilijässä, kun yrittää niitä ylämäkiä ajella. Mutta siitä ei pääse mihinkään, että maisemat ovat upeita, ihan sama mihin ilmansuuntaan täällä katsoo.


Huono sää kiusasi meitä koko viikon, mutta toivotaan, että ensi viikolla olisi jo aurinkoisempaa, jotta kesäkausi pääsisi kunnolla käyntiin. Ensi viikolla on tulossa jo majoittujavieraita ja muutenkin on kiinnostava ja työntäyteinen viikko tiedossa. Kävin tällä viikolla tutustumassa jo Savonlinnaankin, mutta siitä kerron erillisessä postauksessa.

Viikon ihmetyksen aihe: Postin saapumisajankohta! Aamun lehdet kolahtavat postilaatikkoon täällä meillä noin kymmenen aikoihin aamulla, joten jos olet menossa klo 8 töihin, ei aamu ala ainakaan Hesarilla…tai jollakin onnekkaalla ehkä alkaa. Mutta ymmärrettävä seikka, koska välimatkat ovat pitkiä.A week has already passed by and I can say that it was the right decision to come here. This is a place of kind people, beautiful nature, lovely animals, peace and quietness, a place for true relaxation.

During this week I tested the pony ride and updated Facebook and shared my knowledge about social media with my colleagues.

I’m still a city girl which you can see from the photos where there are a lot of trees and a road and then a lot of trees, myself and a road. How exciting!
The sceneries are absolutely gorgeous here no matter where you look. Let’s hope that we get better weather next week so that the summer season can really begin. This week I also visited Savonlinna, which is the nearest city but I’m going to write about it in a separate blog post.

The wonder of this week: The arrival time of the post! The morning papers arrive here about 10am so if you’re heading for work at 8am you can’t really enjoy your breakfast with the newspaper. However, it’s understandable because the distances are long.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti